Andive cu smantană

Printeaza

Andive cu smantană

Andive cu smantană

Ingrediente:

  • 10 andive
  • 50 g unt
  • 50 g caşcaval
  • un pahar de smântână
  • un praf de zahăr
  • o legătură de pătrunjel verde pentru decor
  • sare

 

Mod de preparare:

Andivele se spală şi se curăţă. Se înăbuşă în untul încins, se adaugă sarea şi zahărul.

După aproximativ 10 minute se pune în vas şi smântână şi se mai lasă pe foc câteva minute.

Se ornează cu caşcaval ras şi pătrunjel verde.

Andive cu smântână

Andive cu smantană

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.