Andive la cuptor cu cascaval

Printeaza

Andive la cuptor cu cascaval din: andive, jambon, smantana, cascaval, unt, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 andive
  • 8 felii jambon
  • 200 ml smântână
  • 50 g caşcaval ras
  • 50 g unt
  • nucşoară
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Andivele se fierb 10 minute în apă cu puţină sare şi după aceea se lasă la scurs într-o strecurătoare.

Fiecare andivă se înveleşte în câte o felie de jambon. asază andivele într-un vas de-cuptor uns cu unt.

toarnă smântână, se presară caşcaval, sare, piper şi se lasă la cuptor pentru 10 minute.

 

Andive la cuptor cu cascaval

Andive_la_cuptor_cu_cascaval

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Cvas de Casă

Cvas de Casă – Cvasul este o băutură tradițională, fermentată, cunoscută pentru gustul său răcoritor și ușor acrișor. Originar din Europa de Est, cvasul este preparat din pâine neagră și zahăr, fiind o alternativă naturală la băuturile carbogazoase. Această rețetă simplă și autentică îți permite să te bucuri de cvasul de casă, perfect pentru zilele […]

Salată de Fasole Albă

Salată de Fasole Albă: o rețetă sănătoasă și delicioasă, perfectă pentru prânzuri rapide sau cine ușoare. Bogată în proteine și fibre, această salată este nu doar nutritivă, ci și extrem de satisfăcătoare. Fasolea albă, combinată cu legume proaspete și un dressing simplu, creează un amestec de arome și texturi care te va cuceri. În plus, […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.