Andive inabusite cu unt

Printeaza

Andive inabusite cu unt din: andive, unt, zeama de lamaie, sare.

Ingrediente:Andive inabusite cu unt

  • 1 kg andive
  • o lingură unt
  • o linguriţă zea­mă de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă andivele de frunzele galbene şi se taie din coadă. Se spală bine în mai multe ape. Se unge o cratiţă cu unt, se pun andivele una lângă alta şi se pre­sară cu sare.

Se adaugă 4 linguri de apă şi o linguriţă de zeamă de lămâie. Se pune cratiţă la foc iute, până ce dă apa în clocot, apoi se dă, acoperită, la cuptor şi se lasă la foc mic circa o oră, având grijă să nu se ardă. Se servesc fierbinţi

Andive inabusite cu unt

Andive inabusite cu unt

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.