Andive la cuptor cu jambon

Printeaza

Andive la cuptor cu jambon din: andive, jambon, smantana, cascaval, unt, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Andive la cuptor cu jambon

  • 8 andive
  • 8 felii jambon
  • 200 ml smântână
  • 50 g caşcaval ras
  • 50 g unt
  • nucşoară
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Andivele se fierb 10 minute în apă cu puţină sare şi după aceea se lasă la scurs într-o strecurătoare. Fiecare andivă se înveleşte în câte o felie de jambon. Se asază andivele într-un vas de cuptor uns cu unt.

Se toarnă smântână, se presară caşcaval, sare, piper şi se lasă la cuptor pentru 10 minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.