Andive cu pesmet

Printeaza

Andive cu pesmet din: andive, pesmet, ulei, suc de lamaie, sare.

Ingrediente:Andive cu pesmet

  • 6 andive
  • pesmet
  • ulei
  • suc de lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală andivele, se curăţă şi se pun într-o cratiţă cu puţină apă, cu suc de lămâie şi sare. Se lasă să fiarbă înăbuşit, până când se înmoaie.

Separat, se pune într-o crăticioară ulei, se lasă să se încingă şi se adaugă pesmetul (pentru 30 g de pesmet se folosesc 100 ml de ulei).

Pesmetul trebuie rumenit cu grijă, pentru că dată se arde capătă un gust amar stricând savoarea preparâtului.

Pesmetul împreună cu grăsimea în care s-a prăjit se adaugă peste andivele aşezate pe un platou încălzit. Se servesc calde.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.