Andive şi piept de pui la grătar

Printeaza

O reteta simpla de Andive şi piept de pui la grătar din: andive, ulei de masline extravirgin, sare, pipet de pui, usturoi, parmezan, rozmarin, sare si piper.

Ingrediente:Andive şi piept de pui la grătar

pentru andive:

  • 200 g andive
  • 1 lingură ulei de măsline extravirgin
  • sare

pentru pieptul de pui:

  • 400 g piept de pui
  • 1 căţel de usturoi
  • 30 g parmezan
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 2 crenguţe de rozmarin
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Spală andivele şi taie-le în două, pe lungime. Pune grătarul să se încingă bine. Unge jumătăţile de andive cu ulei de măsline, pre- sară-le cu un praf de sare şi aşază-le pe grătar. Frige-le circa 3-4 minute pe fiecare parte, apoi pune-le pe o farfurie.

Pregăteşte pieptul de pui, tăindu-1 fâşii subţiri, pe diagonală. Sărează şi piperează, după gust. Prăjeşte fâşiile de carne într-o tigaie cu ulei încins în care ai pus usturoiul curăţat şi zdrobit. Adaugă rozmarinul tocat şi prăjeşte-le în continuare 5 minute.

Aşază andivele pe farfurii individuale şi pune alături câteva fâşii de piept de pui. Presară-le cu lamele de parme­zan şi serveşte-le imediat.

Andive şi piept de pui la grătar

Andive şi piept de pui la grătar

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.