Andive in sos de branza

Printeaza

Andive in sos de branza din: andive, sunca, cascaval, smantana dulce, unt, sare.

Ingrediente:Andive_in_sos_de_branza

  • 6 andive
  • 6 felii de sunca
  • 200 g cascaval
  • 200 ml smantana dulce
  • 50 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală andivele, dă-le cu un praf de sare şi lasă-le să se zvânte. încinge untul şi pune andivele la prăjit. Lasă-le să se rumenească pe toate părţile, apoi, cât sunt fierbinţi, aşază câte o andivă pe fiecare felie de şuncă şi rulează iute.

Aşază rulourile într-o tavă ceramică, pune peste ele untul rămas de la prăjit, rade caşcavalul şi toarnă smântână lichidă. Adaugă puţină sare şi dă la cuptor 20 de minute.

Andive in sos de branza

Andive_in_sos_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.