Andive in sos la cuptor

Printeaza

Andive in sos la cuptor din: andive, unt, ulei de masline, usturoi, ceapa, smantana, mustar de dijon si parmezan.

 

Ingrediente:

  • 3 andive, injumatatite pe lungime
  • 25 g unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2 cepe mici, tocate
  • 200 ml smantana cu procent scazut de grasime
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 30 g parmezan, ras fin

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 5/190″C. într-o tigaie, căleşte andivele, câteva minu­te, cu partea tăiată înjos, în unt până se rumenesc.

Pune într-o tavă de copt. Adaugă în tigaie ulei, usturoi şi ceapă şi căleşte până se înmoaie.

Toarna smântână şi muştar, asezonează şi lasă să fiarbă la foc mic. Toarnă peste andive.

Presară parmezan şi coace 25-30 min până se înmoaie puţin.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.