Andive sote cu unt, ciuperci si smantana

Printeaza

Andive sote cu unt, ciuperci si smantana din: andive, unt, ciuperci, sare.

 

Ingrediente:Andive sote cu unt, ciuperci si smantana

  • 1,2 kg andive
  • 100 g unt
  • 300 g ciuperci
  • 300 ml smantana
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă andivele şi ciupercile şi se spală în mai multe ape. Andivele se crestează în patru, iar ciupercile se taie lamele fine.

Se pune un vas cu apă şi sare pe foc.

Când apa a dat în fiert, se pun andivele şi ciupercile şi se lasă să fiarbă circa 30 de minute, după care se scurg de apă şi se pun într-o cratiţă cu unt la călit.

Se servesc cu smântână şi stropite cu unt topit.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Salata de andive si piept de pasare

Salata de andive si piept de pasare

Salata de andive si piept de pasare din: piept de pasare, andive, oua, mustar, ulei, smantana, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de pasăre 3-4 andive mijlocii 2 ouă fierte tari 2 linguri cu muştar 1 pahar cu ulei 3-4 linguri cu smântână 1/2 lămâie sare piper măcinat   Mod de preparare: Curăţaţi carnea de […]

 

Andive cu dovleac copt

Andive cu dovleac copt

Andive cu dovleac copt din: dovleac, orz, apa, ulei de masline, ceapa verde, otet balsamic, sirop de artar, sare, piper si andive. Ingrediente: 1/4 dovleac 1/4 ceasca de orz uscat 3/4 căni de apă plus, 1/2 ceasca 2 linguri de ulei de măsline 2 fire ceapa verde 1 lingurita otet balsamic 1/2 lingurită de sirop […]

 

Andive cu dovleac copt

Andive in pesmet

Andive in pesmet din: andive, pesmet, ulei, suc de lamaie, sare. Ingrediente: 5 andive pesmet ulei suc de lamaie sare   Mod de preparare: Se spală andivele, se curăţă şi se pun într-o cratiţă cu puţină apă, cu suc de lămâie şi sare. Se lasă să fiarbă înăbuşit, până când se înmoaie. Se pune într-o […]

 

Sufleu de andive cu şuncă

Andive cu branza

Andive cu branza din: andive, branza, unt, vin, patrunjel. Ingrediente: 4 andive 4 felii telemea 200 g unt 100 ml vin alb 3-4 fire pătrunjel   Mod de preparare: Andivele curăţate de frunzele exterioare si cotoare se taie în două pe lung şi se asază în vasul de copt. Se repartizează pe fiecare câte 20 […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.