Andive umplute cu mere si bacon

Printeaza

Andive umplute cu mere si bacon din: cartofi, condiment din legume uscate, oţet de mere, mustar, sare, piper, ulei de masline, pătrunjel, ceapa rosie, ardei capia, zeamă de lămâie, mere, bacon, andive.

Andive_umplute_cu_mere_si_bacon

Ingrediente:

  • 5 cartofi de dimensiune mijlocie
  • 1 linguriţa condiment din legume uscate
  • 1 linguriţă oţet de mere
  • linguriţă muştar
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ceapă roşie
  • 1 ardei capia
  • 3 mere
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 150 g bacon
  • 2 andive

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi fierbi 20 de minute în apă cu condi­ment din lggume uscate. îi scurgi şi îi decojeşti cât sunt călduţi, apoi îi tai cubuleţe şi îi amesteci împreună cu muştarul, oţetul şi uleiul.

Tai baconul în felioare pe care le frigi puţin, într-o tigaie fără ulei. Le scoţi pe şervete absorbante. Cureţi ceapa şi ardeiul şi le tai mărunt.

Speli merele, le tai în cubuleţe şi le stropeşti cu zeama de lămâie. Amesteci într-un bol cartofii, ceapa, ardeiul, merele, baco­nul, pătrunjelul fin tocat, sare şi piper după gust.

Cu această salată umpli frunzele de andive şi le aşezi pe un platou, alături de felii de pâine prăjită.

Andive umplute cu mere si bacon

Andive_umplute_cu_mere_si_bacon

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu am mancat asa ceva pana acum 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.