Andive umplute
PrinteazaAndive umplute
Ingrediente:
- 10 andive
- două ouă
- doi castraveciori muraţi
- o jumătate de sfeclă roşie
- o jumătate de lămâie
- 100 g piept de pui
- două linguri de maioneză
- o legătură de pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Andive umplute: Andivele spălate şi bine scurse trebuie curăţate. Apoi se taie în două, pe lungime şi se scoate o parte din frunzele din mijloc.
Aceste frunze se toacă mărunt şi se amestecă bine cu ouăle, sfecla roşie, castraveciorii şi pieptul de pui, toate tăiate cubuleţe.
Se adaugă sarea, piperul şi maioneza, apoi se amestecă bine. Compoziţia astfel obţinută se pune în jumătăţile de andive şi se ornează cu felii de lămâie şi pătrunjel mărunţit.
Pofta buna!