Andive umplute

Printeaza

Andive umplute

Ingrediente:

  • 10 andive
  • două ouă
  • doi castraveciori muraţi
  • o jumătate de sfeclă roşie
  • o jumătate de lămâie
  • 100 g piept de pui
  • două linguri de maioneză
  • o legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Andive umplute: Andivele spălate şi bine scurse trebuie curăţate. Apoi se taie în două, pe lungime şi se scoate o parte din frunzele din mijloc.

Aceste frunze se toacă mărunt şi se amestecă bine cu ouăle, sfecla roşie, castraveciorii şi pieptul de pui, toate tăiate cubuleţe.

Se adaugă sarea, piperul şi maioneza, apoi se amestecă bine. Compoziţia astfel obţinută se pune în jumătăţile de andive şi se ornează cu felii de lămâie şi pătrunjel mărunţit.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.