Brisket cu Sos BBQ Făcut în Casă din: vita, zahar brun, paprika afumata, sare, piper, usturoi, ceapa, cayenne, ketchup, otet de mere, miere, sos worcestershire, usturoi. Brisket-ul reprezintă culmea barbecue-ului, combinând gustul intens de carne frăgezită cu bogăția unui sos picant și aromat. Această rețetă va transforma orice masă într-un festin memorabil, perfect pentru întâlnirile […]
Anghemacht cu carne de miel
PrinteazaAnghemacht cu carne de miel din: carne de miel, morcov, patrunjel, ceapa, ulei, faina, sare, piper, zeama de lamaie, cartofi, pasta de rosii.
Ingrediente:
- 1,5 kg came de miel
- 1 morcov
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 2 cepe
- 150 ml ulei
- 120 g făină
- sare
- piper
- zeamă de lămâie
- 500 g cartofi
- 1 lingură pastă de roşii
Mod de preparare:
Anghemacht cu carne de miel: Tăiaţi carnea în bucăţi, săraţi-le şi înăbuşiţi-le în ulei, după care le scoateţi în alt vas.
în aceeaşi grăsime căliţi ceapa şi, după 5 minute, puneţi restul de zarzavaturi tocate în cuburi mici.
Stingeţi cu supă sau cu apă, puneţi 1 lingură de făină dezlegată cu apă rece şi fierbeţi preparatul la foc domol 20 de minute.
Strecuraţi acest sos peste carne, puneţi zeamă de lămâie după gust şi felii de lămâie fără coajă.
Dacă sosul este prea legat, mai puneţi apă caldă sau puţină supă.
După 20-25 de minute de clocote la foc domol, preparatul este gata.
Drept garnitură, pentru acest preparat se recomandă cartofi fierţi natur. Decoraţi totul cu pătrunjel verde şi preparatul poate fi servit.
Pofta buna!
Brisket cu Sos BBQ Făcut în Casă