Anghemacht cu carne de vită cu garnitură de cartofi natur

Printeaza

Anghemacht cu carne de vită cu garnitură de cartofi natur

Ingrediente:Anghemacht cu carne de vită cu garnitură de cartofi natur

  • 700 g carne de vită
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 cepe
  • 120 g ulei
  • 120 g făină
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămîie
  • 1/2 lămîie
  • 500 g cartofi
  • puţin bulion pastă

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în bucăţi, se sărează şi se înăbuşă în ulei, apoi se scoate şi, în uleiul rămas, se căleşte făina, ceapa tocată şi zarzavaturile tăiate cuburi mici.

Se sting cu supă sau apă şi se mai fierb circa 20 minute. Sosul se stre­coară peste carne, se pune puţină zeamă de lămaie şi felii de lămaie fără coajă.

Se mai fierbe circa 25 minute. Dacă sosul este prea gros se mai adaugă pu­ţină supă.

Ca garnitură se servesc cartofi natur (cartofi fierţi în apă cu puţină sare).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.