Homar la grătar cu unt aromatizat din: homar, unt, usturoi, ierburi, sare, piper. Homarul la grătar cu unt aromatizat este o delicatesă culinară ce îmbină savoarea naturală a homarului proaspăt cu aroma bogată a untului și a ierburilor proaspete. Această rețetă simplă și delicioasă pune în valoare dulceața cărnii de homar, oferind o experiență gastronomică […]
Anghemacht de vita
PrinteazaAnghemacht de vita din: carne de vita, morcov, patrunjel, ceapa, ulei, faina, sare, piper, lamaie, cartofi, rosii.
Ingrediente:
- 800 g carne de vită
- 1 morcov
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 2 cepe
- 120 ml ulei
- 120 g făină
- sare
- piper
- 1 lămâie
- 500 g cartofi
- 1 lingură pastă de roşii
Mod de lucru:
Anghemacht de vita: Tăiaţi carnea în bucăţi, săraţi-le, înăbuşiţi-le în ulei şi scoateţi-le pe un platou; în uleiul rămas, căliţi foarte puţin făina, ceapa tocată şi zarzavaturile tăiate în cuburi mici.
Stingeţi cu supă sau cu apă caldă şi lăsaţi să mai fiarbă încet 20 de minute. Strecuraţi acest sos peste carne, puneţi puţină zeamă de lămâie şi felii de lămâie fără coajă. După alte 20 de minute de fierbere, dacă sosul este prea gros, mai adăugaţi puţină apă.
Aduceţi preparatul la masă cu, garnitură de cartofi natur (fierţi în apa cu sare). Decoraţi totul cu pătrunjel verde.
Pofta buna!