Anghile cu usturoi si stafide

Printeaza

Anghile cu usturoi si stafide din: anghile mici, usturoi, piper-roşu, sare, seminţe de coconar, stafide, ulei de măsline.

Ingrediente:Anghile cu usturoi si stafide

  • 400 g anghile mici
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 praf de piper-roşu
  • 1 praf de sare
  • 50 g seminţe de coconar
  • 50 g stafide
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Se spală anghilele. Se rade usturoiul curăţat şi se pune ulei la încins într-o tigaie.

Când acesta este fierbinte, se pun anghilele cu usturoiul, piperul şi sarea.

Se amestecă puţin apoi se adaugă seminţele de coconar şi stafidele.

Se răstoarnă totul înjr-un recipient măre din pământ şi se serveşte cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.