Pui cu anghinare si masline din: rosii, anghinare, lamaie, ulei, masline, oregano, pulpe de pui. Ingrediente: 400 g roşii mixte, înjumătăţite sau tăiate în sferturi 150 g inimi de anghinare, tăiate în jumătate 1 lămâie, tăiată în sferturi 1 lingură cu ulei de măsline 4×250 g pulpe de pui, cu pieliţă 75 g mix de […]
Anghinare caramel cu lămâie si vin
PrinteazaAnghinare caramel cu lămâie si vin din: anghinare, zahar brun, lamai, vin alb spumos, ulei de masline, sare si piper.
- 1 kg anghinare
- 2 linguri zahar brun
- 2 lamai
- 1 pahar vin alb spumos
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală anghinarea şi se fierbe 10 minute în apă cu sare. Se lasă la scurs în strecurătoare.
Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie întinsă, se adaugă zahărul brun şi se lasă la caramelizat.
Când s-a topit, se adaugă anghinarea şi se presară cu sare şi piper.
Se toarnă vinul deasupra şi se adaugă şi lămâile sferturi. După 2-3 minute se iau de pe foc.
Anghinare caramel cu lămâie si vin
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui cu anghinare si masline
Supa de anghinare cu usturoi
Supa de anghinare cu usturoi din: ulei de masline, ceapa, usturoi, telina, anghinare, supa, lapte, sare, piper, paine, branza. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 catel de usturoi, tocat 1 tulpina telina, tocata 675 g anghinare, tocate, din conserva 500 ml supa 300 ml lapte sare si piper 8 felii paine […]
Pofta buna!