Anghinare la cuptor

Printeaza

Anghinare la cuptor din: anghinare, ciuperci, margarina, ulei, morcovi, usturoi, vin alb, rosii.

 

Ingrediente:

  • 5 inflorescente mici de anghinare
  • 100 g ciuperci
  • 50 g margarina
  • 100 ml ulei
  • 100 g morcovi
  • 50 g usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura bulion sau 2-3 rosii

 

Mod de preparare:

Anghinare la cuptor: Se fierbe anghinarea în apă clocotită timp de 10 minute. Se scurge. Sub foile centrale se intro­duc ciupercile tocate, pătrunjel, margarină.

Intr-o cratiţă se rumenesc în ulei morcovii, tăiaţi mărunt, şi ceapa tocată apoi se adaugă anghinarea umplută.

Se stropeşte cu vin alb, se lasă să scadă la cuptor iar când sunt aproape gata se adaugă bulionul sau roşiile, tăiate în rondele, şi se mai lasă 10-15 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Slănină Afumată la Saramură: Secretul Gustului Autentic Conservat pentru Iarnă

Slănină Afumată la Saramură: Secretul Gustului Autentic Conservat pentru Iarnă din: slanina de porc, apa, sare de mare, usturoi, foi de dafin, boabe de piper, ienibahar. Descoperiți arta conservării slăninei cu această rețetă de slănină afumată la saramură, o metodă veche ce combină gustul intens al afumăturii cu tehnica tradițională de saramurare. Perfectă pentru a […]

Mâncare de Fasole cu Cârnați și Costiță – Deliciu Culinar

Mâncare de Fasole cu Cârnați și Costiță – Deliciu Culinar din: fasole boabe, carnati afumati, costita afumata, ceapa, usturoi, ardei, boia de ardei, sare, piper, marar. Această mâncare de fasole cu cârnați și coștiță este un exemplu clasic al bucătăriei românești tradiționale.   Ingrediente: 500g fasole boabe 300g cârnați afumați 200g coștiță afumată 1 ceapă […]

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • pickmuv

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.