Slănină Afumată la Saramură: Secretul Gustului Autentic Conservat pentru Iarnă din: slanina de porc, apa, sare de mare, usturoi, foi de dafin, boabe de piper, ienibahar. Descoperiți arta conservării slăninei cu această rețetă de slănină afumată la saramură, o metodă veche ce combină gustul intens al afumăturii cu tehnica tradițională de saramurare. Perfectă pentru a […]
Anghinare la cuptor
PrinteazaAnghinare la cuptor din: anghinare, ciuperci, margarina, ulei, morcovi, usturoi, vin alb, rosii.
Ingrediente:
- 5 inflorescente mici de anghinare
- 100 g ciuperci
- 50 g margarina
- 100 ml ulei
- 100 g morcovi
- 50 g usturoi
- 100 ml vin alb
- 1 lingura bulion sau 2-3 rosii
Mod de preparare:
Anghinare la cuptor: Se fierbe anghinarea în apă clocotită timp de 10 minute. Se scurge. Sub foile centrale se introduc ciupercile tocate, pătrunjel, margarină.
Intr-o cratiţă se rumenesc în ulei morcovii, tăiaţi mărunt, şi ceapa tocată apoi se adaugă anghinarea umplută.
Se stropeşte cu vin alb, se lasă să scadă la cuptor iar când sunt aproape gata se adaugă bulionul sau roşiile, tăiate în rondele, şi se mai lasă 10-15 minute.
Pofta buna!
Mâncare de Fasole cu Cârnați și Costiță – Deliciu Culinar
Mâncare de Fasole cu Cârnați și Costiță – Deliciu Culinar din: fasole boabe, carnati afumati, costita afumata, ceapa, usturoi, ardei, boia de ardei, sare, piper, marar. Această mâncare de fasole cu cârnați și coștiță este un exemplu clasic al bucătăriei românești tradiționale. Ingrediente: 500g fasole boabe 300g cârnați afumați 200g coștiță afumată 1 ceapă […]
Incoming search terms:
- pickmuv