Anghinare cu ochiuri

Printeaza

Anghinare cu ochiuri din: anghinare, oua, otet, patrunjel, tarhon, unt, sare, piper.

Ingrediente:Anghinare cu ochiuri

  • 5 bucăţi anghinare
  • 6 ouă
  • oţet de vin
  • pătrunjel
  • tarhon
  • unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Anghinarea se fierbe în apă clocotită cu sare şi se foloseşte numai carnea frunzelor. Se rumeneşte în unt şi se aşează pe o farfurie caldă (care stă pe o oală cu apă care fierbe).

Se pregătesc ochiuri în unt, se presară pătrunjel verde şi tarhon tocate şi se stropeşte cu oţet. Se aşează totul peste anghinare.

Preparatul se serveşte cald.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.