Anghinare pane cu curry
PrinteazaO reteta delicioasa de anghinare pane cu curry din: anghinare, faina alba, faina de orez, curry, apa minerala, sare si ulei de floarea soarelui.
- 8 anghinare
- 100 g faină albă
- 50 g faină de orez
- 1 linguriţă curry
- apă minerală
- sare
- ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare:
Curăţă anghinarele eliminând frunzele din exterior, îndepărtează-le vârful, baza şi barba internă.
Amestecă cele două tipuri de faină, curry şi un praf de sare, adaugă treptat apă foarte rece, bătând cu telul, până când obţii un aluat fluid şi omogen, nu foarte gros.
Scufundă anghinarele în aluat, scurge-le şi prăjeşte-le în ulei de floarea- soarelui încins. Aşază-le pe hârtie absorbantă să se scurgă, sărează-le, după gust, şi serveşte-le fierbinţi.
Anghinare pane cu curry
Pofta buna!