Anghinare cu sos de iaurt și usturoi din: amghinare, iaurt, usturoi, suc de lamaie, sare, piper, ulei. Această rețetă delicioasă de anghinare cu sos de iaurt și usturoi aduce o combinație minunată de arome și texturi. Anghinarele, bogate în fibre și nutrienți benefici pentru sănătate, sunt fierte pentru a le face mai moi și mai […]
Anghinare prajite cu miere si ierburi aromatice
PrinteazaAnghinare prajite cu miere si ierburi aromatice din: anghinare in sos de lămâie, făină albă, oţet de vin alb, miere, ulei, ierburi aromatice.
- 300 g anghinare in sos de lămâie
- 60 g făină albă
- 20 ml oţet de vin alb
- 30 g miere
- ulei
- ierburi aromatice
Mod de preparare:
Dă prin făină anghinarea şi prăjeşte-o în uleiul foarte încins.
Amestecă mierea cu oţetul de vin şi ierburile aromatice şi pregăteşte un sos.
Serveşte anghinarea cu sosul din miere şi cu salată verde.
Anghinare prajite cu miere si ierburi aromatice
Pofta buna!
poate iti place si:
Anghinare cu sos de iaurt și usturoi
Omleta cu anghinare si parmezan
Omleta cu anghinare si parmezan din: unt, oua, maioneza, anghinare, parmezan. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și […]
Pofta buna!