Anghinare si ansoa in aluat de paine

Printeaza

Anghinare si ansoa in aluat de paine din: anghinare, ansoa, paine, cimbru, usturoi, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente: Anghinare_si_ansoa_in_aluat_de_paine

  • 300g anghinare în sos de lămâie şi piper
  • 300g anşoa proaspăt
  • 3 felii de pâine
  • cimbru
  • usturoi
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Bucăţile de anşoa se taie în felii, apoi se condimentează cu şare şi piper. Bucăţile de anghinare se aşază într-o formă rotundă, în mijloc, iar pe părţi se introduc feliile de anşoa.

Feliile de pâine se ung cu pasta de usturoi, peste care se presară cimbru şi se stropeşte cu ulei de măsline. Feliile de pâine se aşază peste forma cu anghinare şi se coace totul în cuptor la aproximativ 220°C, pentru câteva minute.

La final se scoate forma şi se serveşte.

Anghinare si ansoa in aluat de paine

Anghinare_si_ansoa_in_aluat_de_paine

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.