Anghinare umplute cu sos de rosii

Printeaza

Anghinare umplute cu sos de rosii din: anghinare, suc de rosii, usturoi, ceapa, sare, piper, smantana, busuioc.

 

Ingrediente:Anghinare umplute cu sos de rosii

  • 4 anghinare
  • 500 ml suc de roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 4 linguriţe smântână
  • 1 lingură busuioc tocat

 

Mod de preparare:

Se fierb anghinarele şi se curăţă usturoiul şi ceapa.

Se căleşte ceapa tocată în ulei de măsline, apoi usturoiul şi se adaugă sucul de roşii, sare şi piper.

Se lasă să fiarbă la foc moale.

Se taie partea de sus de la anghinare; se taie şi tija.

Se scot frunzele centrale şi se eliberează centrul de foile subţiri care îl înconjoară.

Se toarnă în anghinare sucul de roşii şi se serveşte cu smântână şi busuioc.

Anghinare umplute cu sos de rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Antreuri cu sunca si anghinare

Antreuri cu sunca si anghinare

Antreuri cu sunca si anghinare din: rucola, sunca, anghinare, castraveciori, sare, piper, ulei, otet. Ingrediente: 1/2 linguriţă muştar 1/2 linguriţă miere 1 lingură oţet balsamic 2 linguri ulei de măsline 100 g rucola 250 g anghinare 125 g castraveciori 50 g măsline 150 g roşii 50 g anşoa 8 felii de şuncă   Mod de preparare: […]

 

Sandwich cu mozzarella si anghinare

Sandwich cu mozzarella si anghinare

Sandwich cu mozzarella si anghinare din: mozzarella, rucola, anghinare, ulei de masline, focaccia, sare, piper. Ingrediente: mozzarela rucola anghinare ulei de masline focaccia cu rozmarin sare piper   Mod de preparare: Pui mozzarela, rucola şi anghinare între două bucăţi de focaccia cu rozmarin. Adauga ulei de măsline extravirgin şi putina sare şi piper.   Pofta buna!

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.