Antreu cu anghinare
PrinteazaAntreu cu anghinare din: rucola, sunca, anghinare, castraveciori, cas, sare, piper, ulei, otet.
- 1/2 linguriţă muştar de Dijon
- 1/2 linguriţă miere
- 1 lingură oţet balsamic
- 2 linguri ulei de măsline
- 100 g rucola
- sare
- piper
- 125 g cas
- 250 g inimă de anghinare
- 125 g castraveciori muraţi
- 50 g măsline verzi
- 150 g roşii
- 50 g anşoa
- 8 felii de şuncă
Mod de preparare:
Combină 1/2 linguriţă muştar de Dijon cu 1/2 linguriţă miere şi 1 lingură oţet balsamic şi adaugă treptat, amestecând, 2 linguri ulei de măsline. Potriveşte gustul de sare şi piper.
Pe un platou larg presară 100 g rucola, aşază deasupra 125 g caş, tăiat felii, 250 g inimă de anghinare, din conservă, scursă de lichid, 125 g castraveciori muraţi, 50 g măsline verzi, 150 g roşii cireaşă, tăiate în două, 50 g anşoa şi 8 felii de şuncă de Praga, tăiată fâşii.
Stropeşte cu vinegreta şi serveşte.
Antreu cu anghinare
Pofta buna!