Antreuri cu sunca si anghinare din: rucola, sunca, anghinare, castraveciori, sare, piper, ulei, otet. Ingrediente: 1/2 linguriţă muştar 1/2 linguriţă miere 1 lingură oţet balsamic 2 linguri ulei de măsline 100 g rucola 250 g anghinare 125 g castraveciori 50 g măsline 150 g roşii 50 g anşoa 8 felii de şuncă Mod de preparare: […]
Antreu fantezie
PrinteazaAntreu fantezie din: branza cheddar, smantana, usturoi, ou, morcovi, conopida, creveti, ceapa verde, ulei, lamaie si sare.
Ingrediente:
- 200 g brânză cheddar
- 200 g smântână
- 2 căţei de usturoi
- 1 ou fiert tare
- 2 morcovi
- 1 conopidă mică
- 4 creveţi
- 4 fire de ceapă verde
- 50 ml ulei
- 1 linguriţă de zeamă de lămâie
- sare
Mod de preparare:
Spală şi fierbe creveţii 15 minute apoi curăţă-i de cap şi carcasă. Lasă-i deoparte.
Fierbe morcovii şi conopida al dente, apoi trece-le prin jet de apă rece ca să-şi păstreze culoarea vie.
Intr-un castron pasează gălbenuşul fiert, adaugă sarea şi usturoiul zdrobit.
Toarnă o linguriţă de ulei, amestecă, apoi adaugă una de smântână şi amestecă din nou.
Procedează astfel până termini uleiul şi smântână şi obţii o textură cremoasă, ca de maioneză. La final, încorporează zeama de lămâie.
Aşază în fiecare pahar un strat de brânză rasă, unul de morcov dat pe răzătoarea mare.
Ca următor strat, aşază bucheţele desfăcute de conopidă. Toarnă maioneză şi decorează cu ceapă verde.
Pe marginea paharului aşază câte un crevete.
Antreu fantezie
Pofta buna!
poate iti place si:
Antreuri cu sunca si anghinare
Platou de antreuri
Platou de antreuri din: pepene galben, sunca de Parma, sparanghel sunca Serrano, unt, usturoi, rosii, ardei, vanata, rozmarin, mozzarella, busuioc, ulei de masline. Ingrediente: 600 g pepene galben 125 g şuncă de Parma 500 g sparanghel verde fiert 150 g felii subţiri de şuncă Serrano 2 linguri de unt 4 căţei de usturoi 250 g […]
Pofta buna!