Antreuri cu sunca si anghinare

Printeaza

Antreuri cu sunca si anghinare din: rucola, sunca, anghinare, castraveciori, sare, piper, ulei, otet.

Ingrediente:

Antreuri cu sunca si anghinare

  • 1/2 linguriţă muştar
  • 1/2 linguriţă miere
  • 1 lingură oţet balsamic
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 100 g rucola
  • 250 g anghinare
  • 125 g castraveciori
  • 50 g măsline
  • 150 g roşii
  • 50 g anşoa
  • 8 felii de şuncă

 

Mod de preparare:

Amesteca 1/2 linguriţă muştar de Dijon cu 1/2 linguriţă miere şi 1 lingură oţet balsamic şi adaugă treptat, amestecând, 2 linguri ulei de măsline. Pune sare şi piper.

Pe un platou larg presară rucola, aşază deasupra anghinare, castraveciorii muraţi, măslinele, roşiile tăiate în două, anşoa şi feliile de şuncă. Serviti!

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.