Antreuri cu sunca si anghinare
PrinteazaAntreuri cu sunca si anghinare din: rucola, sunca, anghinare, castraveciori, sare, piper, ulei, otet.
Ingrediente:
- 1/2 linguriţă muştar
- 1/2 linguriţă miere
- 1 lingură oţet balsamic
- 2 linguri ulei de măsline
- 100 g rucola
- 250 g anghinare
- 125 g castraveciori
- 50 g măsline
- 150 g roşii
- 50 g anşoa
- 8 felii de şuncă
Mod de preparare:
Amesteca 1/2 linguriţă muştar de Dijon cu 1/2 linguriţă miere şi 1 lingură oţet balsamic şi adaugă treptat, amestecând, 2 linguri ulei de măsline. Pune sare şi piper.
Pe un platou larg presară rucola, aşază deasupra anghinare, castraveciorii muraţi, măslinele, roşiile tăiate în două, anşoa şi feliile de şuncă. Serviti!
Pofta buna!