Antreuri cu sunca
PrinteazaAntreuri cu sunca din: rucola, sunca, anghinare, castraveciori, sare, piper, ulei, otet.
- 1/2 linguriţă muştar
- 1/2 linguriţă miere
- 1 lingură oţet balsamic
- 2 linguri ulei de măsline
- 100 g rucola
- 250 g anghinare
- 125 g castraveciori
- 50 g măsline
- 150 g roşii
- 50 g anşoa
- 8 felii de şuncă
Mod de preparare:
Amesteca 1/2 linguriţă muştar de Dijon cu 1/2 linguriţă miere şi 1 lingură oţet balsamic şi adaugă treptat, amestecând, 2 linguri ulei de măsline. Pune sare şi piper.
Pe un platou larg presară 100 g rucola, aşază deasupra 250 g anghinare, 125 g castraveciori muraţi, 50 g măsline, 150 g roşii cireaşă, tăiate în două, 50 g anşoa şi 8 felii de şuncă.
Pofta buna!