Antricoate cu ceapa
PrinteazaAntricoate cu ceapa din: antricoate de vitam ceapa, ciuperci, ou, marar, sare, piper, foaie de dafin, untură, rosii, castraveţi muraţi.
Ingrediente:
- 1,5 kg antricoate de vită
- 4 cepe
- 500 g ciuperci
- 2 ouă
- mărar verde tocat
- sare
- piper
- 1 foaie de dafin
- 150 g untură
- 1 lingură pastă de roşii
- 500 g cartofi
- castraveţi muraţi
Mod de preparare:
Tocaţi ceapa julien, căliţi-o în 60 g untură, împreună cu sare şi 1 foaie de dafin.
Când este gata, puneţi pasta de roşii dezlegată, piper şi păstraţi la cald.
Frigeţi antricoatele la grătar sau în tigaie şi puneţi-le pe un platou cu ceapa călită peste ele.
Garnisiţi cartofii copţi la cuptor cu ciuperci umplute cu ouă tocate, fierte tari.
Serviţi delicioasa friptură cu castraveţi muraţi.
Pofta buna!