Antricoate cu fructe
PrinteazaO reteta pur si simplu delicioasa de antricoate cu fructe din: antricoate de vita, miez de ananas, papaia, zahar din trestie, avocado, mustar, usturoi si sare.
- 6 antricoate de vită
- 300 g miez de ananas
- 300 g papaia proaspătă sau din conservă
- 100 g zahăr din trestie de zahăr
- 1 avocado
- 2 linguri de muştar
- 1 căţel de usturoi
- sare
Mod de preparare:
Tăiaţi cubuleţe miezul de ananas şi papaia. Puneţi-le într-o cratiţă încăpătoare, păstrând deoparte pentru ornat câteva bucăţele, adăugaţi zahărul de trestie de zahăr şi muştarul. Curăţaţi şi tocaţi usturoiul şi puneţi-l peste fructe. Amestecaţi ingredientele până obţineţi o compoziţie omogenă.
Săraţi puţin fiecare antricot, apoi întindeţi deasupra un strat din sosul preparat: aşezaţi carnea într-o tavă antiaderentă şi băgaţi-o în cuptorul încălzit la 180°C, circa 20 de minute.
Curăţaţi coaja de pe avocado şi tăiaţi-l felii mici. Scoateţi din cuptor carnea friptă şi serviţi-o în farfurii ornate cu avocado, ananas şi papaia.
Antricoate cu fructe
Poftă bună!