Antricoate de vita cu ciuperci
PrinteazaAntricoate de vita cu ciuperci din: antricoate de vita, ceapa, ciuperci, ou, marar, sare, piper, foaie de dafin, untură, rosii.
- 1,5 kg antricoate de vită
- 4 cepe
- 500 g ciuperci
- 2 ouă
- mărar verde tocat
- sare
- piper
- 1 foaie de dafin
- 150 g untură
- 1 lingură pastă de roşii
- 500 g cartofi
Mod de preparare:
Tocaţi ceapa julien, căliţi-o în 60 g untură, împreună cu sare şi 1 foaie de dafin. Când este gata, puneţi pasta de roşii dezlegată, piper şi păstraţi la cald.
Frigeţi antricoatele la grătar sau în tigaie şi puneţi-le pe un platou cu ceapa călită peste ele. Garnisiţi cartofii copţi la cuptor cu ciuperci umplute cu ouă tocate, fierte tari.
Pofta buna!