Antricoate la grătar cu garnitură de dovlecei, cartofi prăjiţi, crochete de spanac şi sos spaniol

Printeaza

Antricoate la grătar cu garnitură de dovlecei, cartofi prăjiţi, crochete de spanac şi sos spaniol

Ingrediente:

  • 1,400 kg antricoate de vacă
  • 500 g dovlecei cu floare
  • 1,500 kg de spanac
  • 400 g cartofi
  • 80 g unt
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • 2 ouă
  • 1 lingură de făină
  • 2 fileuri anşoa
  • 10 midii sau scoici
  • 1/2 pahar de lapte
  • puţin mujdei
  • ulei pentru prăjit crochetele şi cartofii

 

Mod de preparare:

Antricoatele se frig pe grătarul încins uns cu un pic de grăsime, se asază pe un platou.

Se garnisesc cu dovlecei în unt, crochete de spanac şi cartofi prăjiţi.

Crochetele de spanac se prepară din spanacul fiert bine, stors şi tocat care se amestecă cu sos alb , nucşoară, sare, 1 ou.

Apoi se fac crochete (în forma unor cîrnăciori sau chifteluţe), care se trec prin făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc în ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.