Antricoate la grătar cu garnitură de ardei umpluţi cu ouă, roşii in pesmet şi găluşte de cartofi sarbeşti

Printeaza

Antricoate la grătar cu garnitură de ardei umpluţi cu ouă, roşii in pesmet şi găluşte de cartofi sarbeşti

Ingrediente:Antricoate la grătar cu garnitură de ardei umpluţi cu ouă, roşii in pesmet şi găluşte de cartofi sarbeşti

  • 1,400 kg antricoate de vită
  • 8 ardei graşi
  • 6 ouă
  • 250 g ficat de porc sau de pasăre
  • 300 g cartofi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 8 roşii
  • 4 căţei de usturoi
  • 120 g unt
  • 1/2 ceapă
  • 150 g pesmet de casă
  • 2 linguri făină
  • puţin zahăr
  • puţină brînză rasă

 

Mod de preparare:

Antricoatele se frig pe grătarul încins, uns un pic cu grăsime şi se aşază pe un platou.

Se garnisesc cu ardeii umpluţi cu 4 ouă fierte, tocate, amestecate cu verdeaţă şi ficatul sotat cu ceapă.

Roşiile se cutăţă, se storc puţin, se pun sare şi puţin zahăr şi se tăvălesc prin pesmet.

Se aşază într-o tavă cu unt şi se dau la cuptor încins 3-4 minute.

Din cartofi se fac găluşte „sîrbeşti” prăjite, din 2 ouă, 2 linguri făină, cartofi piure, sare şi puţină brînză rasă.

Separat, se serveşte la sosieră mujdei de usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.