Antricoate la grătar cu garnitură de budincă de cartofi cu costiţă, varză de Bruxelles, morcovi sotaţi şi sos bernez

Printeaza

Antricoate la grătar cu garnitură de budincă de cartofi cu costiţă, varză de Bruxelles, morcovi sotaţi şi sos bernez 

Ingrediente:Antricoate la grătar cu garnitură de budincă de cartofi cu costiţă, varză de Bruxelles, morcovi sotaţi şi sos bernez

  • 1,400 kg antricoate de vacă
  • 80 g unt
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 30 g măduva
  • 1 ou
  • 500 g varză dc Bruxelles
  • 400 g cartofi
  • 1 ceapă
  • 50 g costiţă
  • 2 linguri de sos alb
  • 300 g morcovi
  • pesmet

 

Mod de preparare:

După ce antricoatele au fost fripte pe grătar, se aşază pe un platou. Se garnisesc cu budincă de cartofi, varza de Bruxelles fiartă, dată în unt si cu morvovii sote.

Budinca de cartofi se prepară astfel: cartofii prăjiţi cu costiţa, untui, ceapa tocată, sare, piper, sosul alb şi un ou crud se pun într-o formă de şarlotă unsă cu unt, presărată cu pesmet şi se coc Ia cuptor 15-20 minute.

Pe antrieoate se pun felii de măduvă caldă şi pătrunjel tocat.

Separat, la sosieră, se serveşte sos bernez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.