Antricoate la tigaie cu garnitură de bureţi sotaţi şi găluşte de cartofi
PrinteazaAntricoate la tigaie cu garnitură de bureţi sotaţi şi găluşte de cartofi
- 1,400 kg antricoate de vacă
- sare
- piper
- 2 cepe
- 1 linguriţă de boia
- 200 g roşii
- puţin zahăr
- 80 g costiţă
- 400 g bureţi
- 300 g cartofi
- 2 ouă
- 1 lingură de făină
- 120 g unt sau ulei
- 1/2 pahar de vin
Mod de preparare:
Antricoatele se frig în tigaie şi se aşază pe un platou.
Se napează cu un sos care se obţine după cum urmează se sotează în ulei costiţa tăiată mărunt, ceapa la fel, se pun boiaua şi roşiile curăţate şi tăiate, sare, 1/2 pahar de vin şi se fierb 15 minute.
Se garniseşte cu găluşte de cartofi şi cu bureţii sotaţi în unt.
Pofta buna!