Terci de Hrișcă cu Banane și Scorțișoară: O Rețetă Dulce și Nutritivă pentru Micul Dejun din: hrisca, lapte, banane, scortisoara, miere, sare, nuci. Începeți ziua cu o opțiune de mic dejun sănătoasă și reconfortantă. Terciul de hrișcă cu banane și scorțișoară nu doar că este delicios, dar oferă și o serie de beneficii nutritive esențiale. […]
Antricoate cu legume
PrinteazaAntricoate cu legume din: antricoate de porc, ulei, faina, sare, boia, foi de dafin, vin, pasta de rosii, morcovi, telina, ceapa, bureti, cartofi, oua, smantana.
Ingrediente:
- 3 antricoate de porc frumos împănate
- 100 ml ulei
- 2 linguri făină
- sare
- boia de ardei puţin iute
- 2 foi de dafin
- 1 pahar vin
- 1 lingură pastă de roşii
- 2 morcovi
- 1 ţelină
- 1 ceapă
- 200 g bureţi
- 400 g cartofi
- 2 ouă
- 200 g smântână
Mod de preparare:
Daţi antricoatele prin făină şi rumeniţi-le în tigaie pe ambele părţi. Puneţi apoi antricoatele într-o cratiţă, împreună cu 1/2 l vin, bulion, foaie de dafin, sare şi boia. Fierbeţi-le împreună, înăbuşit, 1 oră.
între timp, puneţi zarzavatul, ceapa şi bureţii, toate tăiate julien şi sotate. Tăiaţi fiecare antricot în 2-3 felii, puneţi-le pe un platou cu sosul lor, cu zarzavaturile, bureţii şi găluştele de cartofi.
La masa aduceţi platoul cu preparat şi, separat, în castronaşe mici, smântână.
Pofta buna!
Rulouri de Scrumbie cu Legume Julienne din: filueri de scrumbie, morcovi, dovlecei, ardei, ulei, sare, piper, paprika, zeama de lamaie, patrunjel. Această rețetă transformă ingredientele simple într-o experiență gastronomică memorabilă, oferind o alternativă sănătoasă și plină de savoare pentru orice masă. Perfect echilibrate atât din punct de vedere al aromelor, cât și al texturilor, aceste […]
Foarte bun antricotul