Antricoate mexicane la tigaie cu ouă jumări cu garnitură de legume natur
PrinteazaAntricoate mexicane la tigaie cu ouă jumări cu garnitură de legume natur
- 1,400 kg antricoate de vacă mici (7 bucăţi)
- 5 ouă
- 2 fire de ceapă verde
- 1/2 legătură de mărar
- 1/2 legătură de pătrunjel
- 4 fileuri de anşoa
- 200 g morcovi
- 200 g mazăre
- 200 g fasole fidea
- 1 conopidă mică
- 120 g unt
- 2 linguri de lapte
Mod de preparare:
Antricoatele se frig în tigaie în sînge şi se aşază pe un platou. Peste fiecare antricot se pune cîte o lingură de ouă jumări.
Ouăle bine amestecate cu piper, ceapa şi verdeaţa tocate, fileurile de anşoa şi 2 linguri lapte, se pun in tigaie cu unt fierbinte şi se amestecă pînă se fac jumări.
Se garnisesc cu legume fierte (morcovi, mazăre, fasole şi conopidă), amestec:ute si încălzite în unt. Peste jumări se pune puţine sos de friptură.
Pofta buna!