Antricoate mexicane la tigaie cu ouă jumări cu garnitură de legume natur

Printeaza

Antricoate mexicane la tigaie cu ouă jumări cu garnitură de legume natur

Ingrediente:Antricoate mexicane la tigaie cu ouă jumări cu garnitură de legume natur

  • 1,400 kg antricoate de vacă mici (7 bucăţi)
  • 5 ouă
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1/2 legătură de mărar
  • 1/2 legătură de pătrunjel
  • 4 fileuri de anşoa
  • 200 g morcovi
  • 200 g mazăre
  • 200 g fasole fidea
  • 1 conopidă mică
  • 120 g unt
  • 2 linguri de lapte

 

Mod de preparare:

Antricoatele se frig în tigaie în sînge şi se aşază pe un platou. Peste fiecare antricot se pune cîte o lingură de ouă jumări.

Ouăle bine amestecate cu piper, ceapa şi verdeaţa tocate, fileurile de anşoa şi 2 linguri lapte, se pun in tigaie cu unt fierbinte şi se amestecă pînă se fac jumări.

Se garnisesc cu legume fierte (morcovi, mazăre, fasole şi conopidă), amestec:ute si încălzite în unt. Peste jumări se pune puţine sos de friptură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.