Antricoate cu muştar şi ceapă coaptă din: antricoate de vita, sos de soia, apa, zahar brun, coniac, boabe de mustar, mustar de dijon, usturoi, unt, ceapa, rosii cherry.
Ingrediente:
8 antricoate de vita fara os, de circa 3 cm grosime
3/4 cana sos de soia
3/4 cana apa
1/2 cana zahar brun
2 linguri coniac
1 1/2 lingura boabe de mustar, zdrobite
1/4 cana mustar de Dijon
2 catei de usturoi, tocati foarte marunt
3 linguri unt moale
4 cepe medii, taiate jumatati
rosii cherry
Mod de preparare:
Combinaţi sosul de soia, apa, 2 linguri de zahăr, coniacul, 1 lingură muştar de Dijon şi usturoiul.
Puneţi feliile de carne într-un castron mare, turnaţi marinata, amestecaţi bine, acoperiţi vasul şi lăsaţi să stea în frigider 1-2 ore, întorcând carnea de câteva ori.
Inmuiaţi 10 min în apă 4 frigărui de lemn (bambus). Amestecaţi untul cu restul de zahăr şi muştar.
Infigeţi câte 2 jumătăţi de ceapă pe fiecare frigăruie, dar nu prin centru, ci prin lateral, paralel cu faţa tăiată, astfel încât ţepuşa să treacă de două ori prin toate foile unei jumătăţi de ceapă.
Scoateţi carnea din marinată. Frigeţi 14-16 min antricoatele şi ceapa, cu grătarul plasat la 10-12 cm deasupra jarului, întorcându-le o dată.
Din când în când, ungeţi-le cu sosul de unt. Tăiaţi carnea în felii transversale, serviţi cu ceapă coaptă şi roşii.
Antricoate de vita cu ciuperci din: antricoate de vita, ceapa, ciuperci, ou, marar, sare, piper, foaie de dafin, untură, rosii. Ingrediente: 1,5 kg antricoate de vită 4 cepe 500 g ciuperci 2 ouă mărar verde tocat sare piper 1 foaie de dafin 150 g untură 1 lingură pastă de roşii 500 g cartofi Mod de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.