Antricot de vita la gratar cu sos
PrinteazaAntricot de vita la gratar cu sos din: antricot de vita, ulei de masline, usturoi, maioneza, zeama de lamaie, piper.
- 2 linguri ulei de masline
- 1 capatana usturoi, taiat felii
- 150 g maioneza
- 1/2 lamaie, zeama
- 2 lingurite piper rosu
- 2×300 g antricot de vita
Mod de preparare:
Intr-un vas, incinge uleiul si adauga usturoiul, 2 minute. Zdrobeste cu furculita si lasa sa se raceasca. Combina cu maioneza si zeama de lamaie. Pastreaza la rece.
Zdrobeste piper si presara peste carne.
Frige carnea pe gratar 5 minute pe fiecare parte, pentru a obtine o friptura in sange. Lasa sa stea deoparte 10 minute pe un platou acoperit cu folie si apoi taie felii groase.
Serveste cu sosul de maioneza.
Pofta buna!