Antricot de vitel cu morcovi natur si vin
PrinteazaAntricot de vitel cu morcovi natur si vin din: antricoate de vitel, bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran, boia iute, cartofi si morcovi.
- 4-5 antricoate vitel
- bulion
- vin rosu
- sare
- piper
- cimbru
- maghiran
- boia iute
- 4-5 cartofi
- 1-2 morcovi
Mod de preparare:
Se spala antricoatele si se dau cu sare si peper.
Intr-un castron incapator se face un sos din bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran si boia de ardei iute. Se pun antricoatele in sos si se lasa la macerat aproximativ 2-3 ore.
Apoi se aseaza intr-o tava, se adauga sosul in care s-au macerat si se dau la cuptor pentru aproximativ 2 ore. Cartofii si morcovii se curata de coaja, se taie si se dau la cuptor cu sare, piper si apa aproximativ 1 ora.
Pofta buna!