Antricot de vitel umplut cu pui

Printeaza

 Antricot de vitel umplut cu pui

Ingrediente:Antricot de vitel umplut cu pui

  • 8 antricoate
  • un piept de pui
  • 2 ouă
  • o lingură de smântână
  • 1/2 pachet unt
  • câte­va fire de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Treci carnea de pui prin maşină şi apoi o pui să se prăjească într-o tigaie în care ai topit untul. La final, potriveşti de sare, piper, o laşi să se răcească şi o amesteci cu ouăle, smântână şi pătrunjelul.

Aşezi fiecare antricot pe un suport de lemn, dar petrecute în aşa fel încât să le poţi rula. Pui carnea tocată peste antricoate, rulezi, legi cu aţă de bumbac şi aşezi ruloul într-o tavă cu ulei şi apă.

Dacă nu vrei să iasă foarte prăjită rulada, acoperă tava cu o folie de aluminiu. Când e gata laşi să se răcească şi apoi tai felii potrivit de groase cu un cuţit foarte bine ascuţit. Antricotul e foarte bun şi rece şi cald, iar ca decoraţiune pui neapărat murături.

Antricot de viţel umplut cu pui

Antricot de vitel umplut cu pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.