Antricot de vita la gratar cu rozmarin din: antricot de vita, lamaie, ulei de masline, rozmarin, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 felie groasa (5-6 cm) antricot de vita cu os 1 lamaie 50 ml ulei de masline 2-3 fire de rozmarin 2-3 fire de cimbru verde sare piper Mod de preparare: Inainte de a […]
Antricot de vita cu ciuperci si coriandru
PrinteazaAntricot de vita cu ciuperci si coriandru din: antricot de viţel, ciuperci, unt, ardei iute uscat, sare, coriandru.
- 600 g antricot de viţel
- 200 g ciuperci
- 50 g unt
- 2 ardei iuţi uscaţi
- sare
- 1 crenguţă coriandru
Mod de preparare:
Cureţi antricotul de viţel, îl speli, îl ştergi, apoi îl tai felii subţiri. îl condimentezi cu sare şi presările el ardeiul iute sfărâmat.
Carnea o pui pe beţişoare, la uscat pentru 2 ore.
După trecerea celor 2 ore, iei carnea de la uscat şi o pui într-o tigaie de teflon fără ulei.
O rumeneşti uşor pe ambele părţi, după care o scoţi şi o laşi undeva la cald.
Topeşti untul în tigaia în care a fost friptă carnea, adaugi ciupercile şi le căleşti uşor, până se înmoaie, condimentându-le.
La servire, pe farfurie, alături de bucata de came pui şi ciupercile cu câteva frunze de coriandru deasupra.
Pofta buna!
poate iti place si:
Antricot de vita la gratar cu rozmarin
Pofta buna!