Antricot de vita la gratar cu mujdei de usturoi

Printeaza

Antricot de vita la gratar cu mujdei de usturoi din: carne de vita, ulei vegetal, sare, piepr negru, mujdei.

Ingrediente:

  • 700 g de carne de vită
  • 1 lingură de ulei vegetal
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 1/3 phar de mujdei

 

 

 

Mod de preparare:

Antricotul se prepară din muşchi din partea lombară şi dorsală.

Spălaţi şi curăţaţi carnea de pelicule şi tendoane, tăiaţi carnea cîte o bucată pentru o porţie (ţineţi cuţitul la tăiere sub un unghi de 45°), bateţi-le, daţi-le o formă ovală, ungeţi-le cu ulei, prăjiţi-le pe reţeaua de grătar bine încinsă pe ambele părţi pînă e gata.

Imediat după frigere săraţi-o şi piperaţi-o.

Serviti cu mujdei.

 

Antricot de vita la gratar cu mujdei de usturoi

Antricot_de_vita_la_gratar_cu_mujdei_de_usturoi

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.