Antricot de vita la gratar cu sos si ierburi

Printeaza

O reteta delicioasa de antricot de vita la gratar cu sos si ierburi din: antricot de vita, ulei de masline, sos, ceapa, piper boabe, piper macinat, sare si ierburi aromate.

Ingrediente:Antricot de vita la gratar cu sos si ierburi

  • antricot de vită 880 g
  • ulei de măsline 10 ml
  • sos demi-glacé 200 ml
  • ceapă echalote 250 g
  • piper boabe 2 g
  • piper măcinat după gust
  • sare după gust
  • ierburi aromate, cimbru, foi de dafi n după gust

 

Mod de preparare:

Antricotul se marinează cu ierburi și se găteste la grătar.

Sosul se realizează prin reducerea vinului rosu cu ceapa, piper boabe, piper măcinat, cimbru, foi de dafin până când se formează o cremă peste care se adaugă sosul demi glacé si se mai fierbe timp de 3 minute pentru uniformizarea gustului.

Se condimentează cu sare si piper, se strecoară si se serveste cu ierburi fine tocate, separat sau alături de bucătile de vită.

Antricot de vita la gratar cu sos si ierburi

Antricot de vita la gratar cu sos si ierburi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.