Antricot de vita cu fulgi de ardei din: antricot de vita, ulei, sare, piper, fulgi de ardei. Ingrediente: 1 antricot de vită ulei sare si piper fulgi de ardei iute Mod de preparare: Speli antricotul, îl dai cu puţin ulei şi-l frigi într-o tigaie. Il aşezi într-o tavă împreună cu zeama pe care […]
Antricot de vita la gratar cu vin rosu si boia
PrinteazaAntricot de vita la gratar cu vin rosu si boia din: antricot viţel, suc de lamaie, otet balsamic, sos de soia, boia dulce, usturoi, ulei, vin rosu, rozmarin, sare grunjoasa, piper.
Ingrediente:
- 3 felii de antricot viţel
Pentru marinată:
- sucul de la 1 lămâie
- 2 linguriţe oţet balsamic
- 2 linguriţe sos de soia
- 2 linguriţe boia dulce
- 3 linguri ulei
- 3-4 căţei usturoi
- 150 ml vin roşu
- 1 crenguţă rozmarin
- sare grunjoasa
- piper
Mod de preparare:
Speli antricoatele, le pui într-un vas şi le presari cu boia şi piper.
Separat, amesteci uleiul cu zeama proaspăt stoarsă de la lămâie, oţetul balsamic, vinul roşu, sosul de soia şi îl torni peste antricoate.
Zdrobeşti usturoiul şi-l adaugi şi pe el şi, la sfârşit, presari rozmarinul şi sarea grunjoasă.
Acoperi vasul cu o folie alimentară şi laşi la rece carnea pentru a se marina, minimum 4 ore.
Scoţi carnea din frigider cu 30 de minute înainte de a o găti. Incingi gătarul şi, după 15 minute, pui la făcut carnea, pe care o frigi cam 4 minute, pe fiecare parte.
Antricot de vita la gratar cu vin rosu si boia
Pofta buna!
Antricot de vita cu ciuperci din: antricoate de vita, unt, bulion, faina, afine, ciuperci, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 antricoate de vită 2 linguri unt 1 lingură bulion 1 lingură făină 1 lingură afine 400 g ciuperci ulei sare piper rozmarin, opţional cartofi fierţi în coajă, opţional afine, pentru decor Mod de preparare: Speli feliile […]
Pofta buna!