Antricot de vita cu piure de dovleac
PrinteazaAntricot de vita cu piure de dovleac din: antricot de vita, dovleac, sare, piper, unt, ulei.
Ingrediente:
- 2 antricoate de vită
- 800 g dovleac
- sare
- piper
- 3 linguri unt
- 1 lingură ulei
Mod de preparare Antricot de vita cu piure de dovleac:
Cureţi dovleacul de coajă şi seminţe, îl tai cuburi şi îl coci în cuptor până când se înmoaie.
Incingi uleiul şi frigi antricoatete, câte 3-4 minute, pe fiecare parte.
Le scoţi, topeşti 2 linguri de unt, aşezi carnea şi o bagi în cuptorul încins 5 minute, o dai cu sare şi piper, o laşi.
Dovleacul copt îl pui într-un vas şi îl mixezi cu sare, piper şi untul rămas.
Piureul de dovleac îl serveşti alături de antricoatele de vită.
Pofta buna!