Antricot de vita cu piure de dovleac

Printeaza

Antricot de vita cu piure de dovleac din: antricot de vita, dovleac, sare, piper, unt, ulei.

Ingrediente:

  • 2 antricoate de vită
  • 800 g dovleac
  • sare
  • piper
  • 3 linguri unt
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare Antricot de vita cu piure de dovleac:

Cureţi dovleacul de coajă şi seminţe, îl tai cuburi şi îl coci în cuptor până când se înmoaie.

Incingi uleiul şi frigi antricoatete, câte 3-4 minute, pe fiecare parte.

Le scoţi, topeşti 2 linguri de unt, aşezi carnea şi o bagi în cuptorul încins 5 minute, o dai cu sare şi piper, o laşi.

Dovleacul copt îl pui într-un vas şi îl mixezi cu sare, piper şi untul rămas.

Piureul de dovleac îl serveşti alături de antricoatele de vită.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.