Antricot de vitel cu cartofi din: antricot de vitel, rozmarin verde, salvie, ulei de masline, unt, sare grunjoasa, faina, usturoi, vin rose, piper, cartofi.
Ingrediente:
4 bucati antricot de vitel
o crenguta de rozmarin verde
3-4 frunze salvie
3 linguri ulei de masline
50 g unt
3-4 linguri sare grunjoasa
2 linguri faina
o capatana usturoi
50 ml vin rose
piper negru si verde macinat
8 cartofi in coaja rosie
Mod de preparare:
Se amestecă sarea cu făina, usturoiul măcinat, piperul si putină apă rece.
Se topeşte untul şi se amestecă cu uleiul de măsline. Se ung bucăţile de carne si se aranjează într-o oală de ceramică.
Se acoperă cu hârtie de copt si se bagă în cuptor.
Spre final, se îndepărtează hârtia, iar bucăţile de carne se stropesc cu vinul rose.
Intre timp, se fierb cartofii. Se taie felii mai mari, apoi se perpelesc în tigaie, în unt si rozmarin.
După ce au căpătat crustă, se servesc cu antricotul, ornat cu salvie si rozmarin.
Antricot de vitel cu morcovi natur si vin din: antricoate de vitel, bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran, boia iute, cartofi si morcovi. Ingrediente: 4-5 antricoate vitel bulion vin rosu sare piper cimbru maghiran boia iute 4-5 cartofi 1-2 morcovi Mod de preparare: Se spala antricoatele si se dau cu sare si peper. Intr-un […]
Antricot de vitel cu sos de lamaie din: antricoate de vitel, unt, bacon, lamai, faina, vin, patrunjel verde, sare, piper alb. Ingrediente: 4 antricoate de vitel, fara os 4 linguri unt 8 felii de bacon 2 lamai 2-3 linguri faina 1 lingura vin alb 1 legatura patrunjel verde sare piper alb macinat Mod de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.