Antricot de vitel cu morcovi natur

Printeaza

Antricot de vitel cu morcovi natur din: antricoate de vitel, bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran, boia iute, cartofi si morcovi.

 

Ingrediente: Antricot de vitel cu morcovi natur

  • 4-5 antricoate vitel
  • bulion
  • vin rosu
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • maghiran
  • boia iute
  • 4-5 cartofi
  • 1-2 morcovi

 

Mod de preparare:

Se spala antricoatele si se dau cu sare si peper.

Intr-un castron incapator se face un sos din bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran si boia de ardei iute.

Se pun antricoatele in sos si se lasa la macerat aproximativ 2-3 ore.

Apoi se aseaza intr-o tava, se adauga sosul in care s-au macerat si se dau la cuptor pentru aproximativ 2 ore.

Cartofii si morcovii se curata de coaja, se taie si se dau la cuptor cu sare, piper si apa aproximativ 1 ora.

 

Pofta buna!

 

poate iti place si:

Antricot de vitel cu morcovi natur

Antricot de vitel cu cartofi

Antricot de vitel cu cartofi din: antricot de vitel, rozmarin verde, salvie, ulei de masline, unt, sare grunjoasa, faina, usturoi, vin rose, piper, cartofi. Ingrediente: 4 bucati antricot de vitel o crenguta de rozmarin verde 3-4 frunze salvie 3 linguri ulei de masline 50 g unt 3-4 linguri sare grunjoasa 2 linguri faina o capatana […]

Antricot de vitel umplut cu pui

Antricot de vitel cu sos de lamaie

Antricot de vitel cu sos de lamaie din: antricoate de vitel, unt, bacon, lamai, faina, vin, patrunjel verde, sare, piper alb. Ingrediente: 4 antricoate de vitel, fara os 4 linguri unt 8 felii de bacon 2 lamai 2-3 linguri faina 1 lingura vin alb 1 legatura patrunjel verde sare piper alb macinat   Mod de […]

Antricot de vitel in sos de rodii si vin

O reteta delicioasa de antricot de vitel cu:vin rosu sec, cuisoare, castravete, frunza de dafin, scortisoara, frunza de dafin, rodii, unt, boabe de ienibahar, coriandru macinat, sare, piper, zahar. Ingrediente: 500ml vin roşu sec 8 felii antricot de viţel 2 cuişoare 500g castravete de seră 1 frunză de dafin 4 rodii 1 beţişor de scorţişoară […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.