Antricot de vitel cu morcovi natur si vin din: antricoate de vitel, bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran, boia iute, cartofi si morcovi. Ingrediente: 4-5 antricoate vitel bulion vin rosu sare piper cimbru maghiran boia iute 4-5 cartofi 1-2 morcovi Mod de preparare: Se spala antricoatele si se dau cu sare si peper. Intr-un […]
Antricot de vitel cu sos de branza si salata de rucola
PrinteazaAntricot de vitel cu sos de branza si salata de rucola din: antricoate de vitel, crema de branza, ceapa verde, ardei capia, marar, ulei de masline, zeama de lamaie, unt, sare si piper.
Ingrediente:
- 4 antricoate de vitel
- 400 g crema de banza
- 1 legatura ceapa verde
- 1 ardei capia rosu
- 1 legatura marar
- 3-4 linguri ulei de masline
- 4-5 linguri zeama de lamai
- 30 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, stergeti-o si presarati-o cu sare si piper proaspat macinat.
Curatati si spalati ceapa verde si ardeiul gras, apoi tocati marunt ceapa iar ardeiul gras taiati-l in cubulete.
Topiti si incingeti intr-o tigaie untul. Puneti in untul incins carnea si prajiti-o la foc mare cate 2 minute pe fiecare parte, dupa care scoateti-o pe o farfurie.
In grasimea ramasa de la prajirea carnrii puneti ceapa si ardeiul gras. Caliti-le la foc potrivit 3-4 minute.
Dupa ce legumele s-au inmuiat adaugati crema de branza si 50 ml apa. Potriviti de sare si piper si amestecati bine.
Cand sosul incepe sa se ingroasa, puneţi în tigaie mărarul tocat mărunt şi mai lăsaţi să dea în câteva clocote.
Serviţi câte o felie de antricot la porţie, cu sosul de brânză fierbinte şi cu salată de rucola stropită cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie.
Antricot de vitel cu sos de branza si salata de rucola
Pofta buna!
Antricot de vitel cu morcovi natur
Antricot de vitel cu morcovi natur din: antricoate de vitel, bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran, boia iute, cartofi si morcovi. Ingrediente: 4-5 antricoate vitel bulion vin rosu sare piper cimbru maghiran boia iute 4-5 cartofi 1-2 morcovi Mod de preparare: Se spala antricoatele si se dau cu sare si peper. Intr-un […]
Pofta buna!