Aperitiv alsacian

Printeaza

Aperitiv alsacian din: paine, lapte, oua, pesmet, unt, sare.

Ingrediente:Aperitiv alsacian

  • 250 g pâine
  • 100 ml lapte
  • 2 ouă
  • pesmet
  • unt
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Pâinea, înmuiată în prealabil în lapte călduţ, se frământă bine cu mâna, adăugându-se ouăle şi un vârf de sare. Se unge o tavă cu unt, se toarnă compoziţia rezultată deasupra şi se presară cu pesmet.

Se lasă în cuptor, la foc mediu, aproximativ o jumătate de oră.

Se serveşte cald sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.