Aperitiv asortat

Printeaza

Aperitiv asortat

Ingrediente:

  • 300 g parizer
  • 300 g cascaval
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • 4 oua crude
  • 4 oua fierte
  • piper
  • sare dupa gust
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Aperitiv asortat: Amesteci smantana, ouale crude si faina pana se omogenizeaza bine. Adaugi cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari, parizerul taiat cubulete, sarea, piperul si patrunjelul.

Torni jumatate din compozitia pregatita in tava de chec bine unsa. Asezi ouale fierte si curatate, apoi acoperi cu restul de compozitie. Introduci fn cuptor si coci la foc mic. Este un aperitiv delicios pe care-l servesti rece, taiat felii.

 

Pofta buna!

 

 

 

Coaste de Porc la Grătar cu Sos Barbecue

Coaste de Porc la Grătar cu Sos Barbecue din: coaste de cporc, sos barbecue, ulei, sare, piper, suc de portocale, miere, boia, usturoi. Nimic nu spune “festin” mai bine decât o porție generoasă de coaste de porc pregătite la grătar, glazurate cu un sos barbecue bogat și plin de aromă. Această rețetă transformă coastele de […]

Friptură de Rață cu Sos de Mango

Friptură de Rață cu Sos de Mango din: piept de rata, sare, piper, ulei de masline. Descoperă o combinație culinară îndrăzneață și plină de aromă cu această rețetă de friptură de rață acompaniată de un sos tropical de mango. Acest preparat transformă orice masă într-o ocazie specială, aducând împreună bogăția gustului cărnii de rață cu […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.