Coaste de Porc la Grătar cu Sos Barbecue din: coaste de cporc, sos barbecue, ulei, sare, piper, suc de portocale, miere, boia, usturoi. Nimic nu spune “festin” mai bine decât o porție generoasă de coaste de porc pregătite la grătar, glazurate cu un sos barbecue bogat și plin de aromă. Această rețetă transformă coastele de […]
Aperitiv asortat
PrinteazaAperitiv asortat
Ingrediente:
- 300 g parizer
- 300 g cascaval
- 3 linguri smantana
- 3 linguri faina
- 4 oua crude
- 4 oua fierte
- piper
- sare dupa gust
- patrunjel
Mod de preparare:
Aperitiv asortat: Amesteci smantana, ouale crude si faina pana se omogenizeaza bine. Adaugi cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari, parizerul taiat cubulete, sarea, piperul si patrunjelul.
Torni jumatate din compozitia pregatita in tava de chec bine unsa. Asezi ouale fierte si curatate, apoi acoperi cu restul de compozitie. Introduci fn cuptor si coci la foc mic. Este un aperitiv delicios pe care-l servesti rece, taiat felii.
Pofta buna!
Friptură de Rață cu Sos de Mango
Friptură de Rață cu Sos de Mango din: piept de rata, sare, piper, ulei de masline. Descoperă o combinație culinară îndrăzneață și plină de aromă cu această rețetă de friptură de rață acompaniată de un sos tropical de mango. Acest preparat transformă orice masă într-o ocazie specială, aducând împreună bogăția gustului cărnii de rață cu […]