Ceaiul de Coada-Calului cu Echinaceea: Pentru Susținerea Sistemului Imunitar din: coada calului, echinaceea, apa. În căutarea echilibrului și a sănătății, natura oferă uneori cele mai eficiente soluții. Ceaiul reprezintă un “cocktail” natural, dedicat susținerii și întăririi sistemului imunitar. Această combinație unică de plante medicinale este recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, antiinflamatorii și de stimulare a […]
Aperitiv cu ou, branza, cimbru si busuioc
PrinteazaAperitiv cu ou, branza, cimbru si busuioc din: ouă, ceapa, ardei gras rosu, branza, marar verde, busuioc, cimbru verde, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 3 ouă
- 1 ceapă
- 1 ardei gras roşu
- 150 g brânză
- mărar verde
- 2-3 frunze busuioc
- cimbru verde
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Aperitiv cu ou, branza, cimbru si busuioc: Baţi ouăle cu un praf de sare, pentru gust şi culoare, în compoziţie adaugi brânza, mărarul şi busuiocul, tocate mărunt. Freci în mâini puţin cimbru verde şi adaugi în compoziţie.
Ceapa şi ardeiul tocate cubuleţe le pui la călit în puţin ulei. Condimentezi cu piper. Le dai la răcit, apoi le amesteci cu ouăle.
Compoziţia o răstorni într-o tavă şi o dai la cuptor sau le faci pe foc, în tigaie, mici clătite. Serveşti aperitivele cu o salată la alegere.
Pofta buna!
Ceaiul de Coada-Calului cu Echinaceea: Pentru Susținerea Sistemului Imunitar
Cocktail cu Gin si Lichior – Green Devil
Cocktail cu Gin si Lichior – Green Devil din: gin, lichior, suc de lime, apa tonica, frunze de menta. Cocktailul “Green Devil” reprezintă o invitație în lumea gusturilor complexe și a prospețimii inconfundabile. Creat pentru cei care apreciază combinații unice și dorința de a experimenta, acest cocktail îmbină rafinamentul ginului cu notele verzi și vibrante […]